Hem Forum Övrigt Blir det lättare?

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #62935 Svara
  H

   Min sambo åkte under förra veckan till karantänsorten där han ska vara innan avresan ner till Mali. Vi har haft lång tid att förbereda oss tillsammans och jag har gått från att vara ett ångestfyllt nervrak till att uppleva någon form av inre ro och har accepterat situationen. Jag har känt mig positiv och hoppfull, insatsen skulle inte bli något problem. Möjligen ett hinder på vägen men inget som skulle kunna vända upp och ner på min tillvaro. Men, dagarna sedan han åkte har gått i slowmotion. Varje timme känns som en dag och jag får anstränga mig för att klara av bara de minsta sakerna. Ett halvår känns så överväldigande, som en hel evighet. Hur ska jag klara det, när varje dag känns som att tvingas kravla upp för Mount Everest?

   Snälla, kan någon säga att det blir lättare med tiden? Att jag kommer komma in i någon slags rutin och att tiden fram tills att han kommer hem kommer gå fort? Snälla.

  Visar 1 svarstråd
  • Författare
   Svar
   • #62936 Svara
    Sambo

     Det kommer gå lättare! Tiden innan avresa är den tyngsta, sen kommer en tung omställning till en ny sorts vardag men det blir bättre!

     Du är inte ensam! Vi är många, utspridda över hela landet, som tar en dag eller en timme i taget tills vi får hem våra partners igen.

    • #62937 Svara
     M

      Hej!
      Jag känner så med dig, min respektive åkte förra veckan också så jag utgår från att dom är tillsammans i karantän.
      Den här tiden har minst sagt varit en bergochdalbana men alla säger att det blir lättare och jag vet inte med dig men för mig funkar det bra att vara upptagen, tänka mindre på det! Jag pratar också otroligt mycket med min kille om mina känslor, bara för att han valt detta så sitter inte jag och svävar på moln..en av oss har valt detta och den andra behöver bara följa med och anpassa sig på gott och ont.

      Vi är så många som relaterar till dig just nu och om du vill så kan vi ha kontakt utanför forumet och bolla också.

      Du kommer lösa detta galant även om det just nu kanske känns som en klen tröst.

    Visar 1 svarstråd
    Svar till: Blir det lättare?
    Information om dig:
    <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">