Hem Forum Övrigt Avbryta en mission

 • Detta ämne är tomt.
 • Skapare
  Ämne
 • #67209 Svara
  Ledsen sambo

   Hej! Är det något här som har en sambo som har avbrytit sin utlandstjänst för din skull? Hur var det sen mellan er?
   Min sambo är just nu i Mali sen 3 månader tillbaka och jag klarar inte alls det här. Är hemma med vår son som är 2 år och känner att det är för mycket att ha ansvaret för ALLT. Lider även av psykisk ohälsa. Nu för tiden är jag bara arg, trött, frustrerad, ledsen hela tiden och känner mest att jag verkligen inte vet hur jag ska orka cirka 15 veckor till. Det här är sjävklart bara väldigt kortfattad sammanfattning om hur jag mår, och hur jag känner. Men mer så ni som läser får en lite bild om hur man känner.

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #67334 Svara
    Efter insats

     Hej. Ledsen för att det är så tungt för dig. Det ÄR tungt att vara hemma på insats och du är verkligen inte ensam med alla känslorna! Rekommenderar att vara med på torsdags-chat med invidzonen för att få ventilera med dem som verkligen förstår hur det är. Se också till att din partner parar ihop dig med någon kollegas anhörig om det går för det hjälper att ha någon i sin närhet att höra av sig till när det är jobbigt. Ta också hjälp av mentorerna för de är fantastiska!

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Avbryta en mission
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">