Hem Forum Familjerelationer Är jag ensam i detta?

 • Skapare
  Ämne
 • #74045 Svara
  Ensamidethela
  Deltagare

   Hej alla
   Jag känner att jag behöver prata ut lite med några som kanske är i samma sits som mig gällande en kärestas familj.

   Min kärestas familj har aldrig riktigt varit riktigt intresserad av min partners jobb så länge det inte drabbar dom själva vilket utlandstjänsten nu gjorde, under en kort tid.
   Oron hos dom var kort (helt okej) och dom var nyfikna men så fort min partner åkte så har deras engagemang svalnat till den grad att jag får ta det största ansvaret: Skicka brev/post, ha kontakt, gå på anhörigträffar och på det förse dom med viktig info kring hemkomst tex. Ingen av dom har något engagemang kring att gå på dessa träffar eller ens posta brev vilket som sagt gör att jag har det största huvudansvaret och på det barn att ta hand om helt själv.

   Allt detta gör att jag mår extremt dåligt, framför allt för min partners skull då hen ringde mig förra vecka och sa att hen var jätte ledsen då ingen förutom jag och min familj skickat något till hen. Att hen önska att hens familj engagerade sig mer och visade intresse för det hen gör.

   Är jag ensam i detta?

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #74089 Svara
    Anna IZ
    Deltagare

     Hej . Jag tror inte att du är ensam i detta. När mitt ex var iväg på insats så var inte hans familj intresserade alls. De deltog inte i några anhöriga träffar men de förväntade sig i och för sig inte heller att jag skulle föra informationen vidare. Utan det fanns inget intresse bara från dem. Självklart tror jag att detta var ledsamt för mitt ex även om han kanske inte uttryckte det så tydligt.

     Har din käreste kunnat säga vad hen känner till familjen?

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Är jag ensam i detta?
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">