Hem Forum Känslor Aldrig en hel insats

 • Skapare
  Ämne
 • #75393 Svara
  Lind
  Deltagare

   Min sambo har aldrig gjort en hel insats, men tidsmässigt har han gjort sju insatser (systemsstödsresor osv). 2-3 veckors perioder. Över 75 resor totalt. Vi träffades på en stödresa, så jag visste vad jag gav mig in på när vi blev tillsammans. Men det är ändå väldigt påfrestande. Telefonen ringer och han blir skickad dagen efter, har man tur vet man om det ett par veckor innan. Svårt att planera saker. Jag stänger lite av varje gång han åker. Blir oinspirerad, ointresserad, trött, deprimerad, får ångest. När han är hemma är allting jätte jättebra, men hela mitt liv ”pausas” när han åker. Jag flyttade tills hans hemstad, mina allra flesta vänner och familjen bor kvar i min hemstad, vilket blir väldigt märkbart när han är iväg. Jag överlever, men jag tycker inte om den jag blir när han är borta. Min livsglädje försvinner lite. Jag skulle önska att han gjorde en mission, sen var det klart!

  Visar 0 svarstrådar
  • Författare
   Svar
   • #75398 Svara
    xoxo
    Deltagare

     Vet precis vad du menar! Känns som en fysisk del av mig fattas när partnern inte är hemma och stänger av en hel del jag också. Jag får generellt sämre tålamod och mycket lägre energi.
     Och hur glad man än är när partnern är hemma igen tycker jag ibland det tar tid att starta upp igen. Andra gånger är man i fas i samma sekund som ytterdörren öppnas. Omöjligt att veta vad som gäller just för den gången så man är beredd på allt.
     (Min partner har varit borta både längre och kortare perioder)

   Visar 0 svarstrådar
   Svar till: Aldrig en hel insats
   Information om dig:
   <a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">