Hem Forum Forumet Oj…

 • Detta ämne är tomt.
Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #60895 Svara
   Ledsen
   Gäst

   Helt plötsligt vände allt. Jag vet inte om relationen kommer hålla längre. Eller om jag vill längre. Jag var så trygg och säker på vår relation när han åkte första gången. Jag såg det som en självklarhet att vi skulle klara missionen både före, under och efter med allt vad det innebär.

   Jag kan inte prata med min man om det här på distans även fast jag verkligen behöver men det känns inte rättvist mot honom. Han kan ju inte göra något när han är där nere. Jag inser också att den här vändningen kanske inte kom som en blixt från en klar himmel utan är ett resultat av flera svåra situationer som uppstått hemma under missionen. Mina känslor har nog utvecklats sakta hit liksom.

   Hade någon sagt att det skulle bli såhär innan han åkte första gången hade jag skrattat. Vi skulle ju inte drabbas av relationsproblem… det kommer inte hända oss. Trodde jag då iallafall.

   Finns det någon mer vars relation tagit stryk av missionen?

  • #60899 Svara
   C
   Gäst

   Jag känner igen mig. Det är så många gånger jag har funderat på om och hur jag ska orka detta. Framför allt när jag vet att han vill åka om och om igen. Mitt tips är att ta en kontakt med en mentor på Invidzonen och få hjälp och möjlighet att få ventilera dina tankar. Kram

  • #60902 Svara
   Anonym
   Gäst

   Oj… såg ditt meddelande nu. Är i en liknande sits o skrev precis ett liknande inlägg. Jag har inga andra råd att ge dig tyvärr.

Visar 2 svarstrådar
Svar till: Oj…
Information om dig: