Hem Forum Övrigt Insats bytt mot övningsdyg Svar till: Insats bytt mot övningsdyg

#79185
Lailes57
Deltagare

    Jag förstår verkligen hur du känner. Min partner har också varit iväg på flera insatser, och även om det inte finns några planerade just nu, är det ändå många övningar och övningsdygn som tar tid och energi. Det kan vara riktigt påfrestande att känna sig ensam och osäker på hur framtiden kommer att se ut.

    En sak som jag har funnit hjälpsam är att försöka hitta egna intressen och aktiviteter som kan distrahera mig och ge mig något att se fram emot. Jag har till exempel börjat utforska nya casinon online och har upptäckt att många av dem erbjuder bonusar utan omsättningskrav. Det har varit ett roligt sätt att fördriva tiden och till och med vinna lite extra pengar utan att behöva oroa mig för komplicerade regler och villkor.

    Det kan vara en liten men välkommen distraktion från den oro och trötthet som kommer med att vara i en relation där ens partner ofta är borta. Kanske kan det vara något för dig också att prova, eller hitta något annat som kan ge dig lite glädje och avkoppling i vardagen.

    • Det här svaret redigerades för 1 vecka, 4 dagar sedan av Lailes57.