Hem Forum Övrigt Midsommar, bröllop och andra otrevliga högtider som ska genomlidas ensam Svar till: Midsommar, bröllop och andra otrevliga högtider som ska genomlidas ensam

#61959
M

    Först och främst WOW. Du beskriver alla känslor jag någonsin känt kring insatsen, jag tror våra respektive ska åka iväg på samma mission och om du vill kan vi lösa så invidzonen kopplar ihop oss.

    Jag har aldrig gjort en hel insats innan MEN vad jag har gjort är denna före-tiden, konstant i 1,5 år då vår förra mission blev inställd. Jag vet hur fruktansvärd den är och det är helt okej! Alla dina känslor är okej i det här, du vet säkert redan det men om du inte orkar hålla masken inför dina vänner med respektive, du måste inte det. Klart du är ledsen och det är med all rätt även om vi är så stolta över våra soldater. Mitt bästa tips är att skriva som en dagbok med känslor, jag själv har gjort det och får då svart på vitt hur jag utvecklats och faktiskt landat bra i allt till slut..tro mig, detta har inte varit en dans på rosor här och jag har inte velat träffa mina vänner som gnäller när deras partner är borta tex en dag.

    Alla vi på invidzonen finns här och deras mentorer är verkligen värda att kontakta, jag och min mentor har haft kontakt nu i 1,5 år..Det har hjälpt otroligt mycket. Även torsdagsträffarna är givande, där är jag med varje vecka haha..Att kunna dela sina känslor och bli 100% förstådd och bekräftad är så viktigt mitt i allt detta.

    Som sagt, om du vill kan vi be invidzonen koppla ihop oss också 🙂 Vi finns alltid här <3