Hem Forum Övrigt Arg och dålig flickvän Svar till: Arg och dålig flickvän

#61937
C

    Först och främst: en varm digital kram till dig! Jag kan verkligen känna igen mig i det här med att ens liv och tillvaro känns så sekundärt i förhållande till deras, och även det här med det dåliga samvetet. Jag tror att det är viktigt att man låter sig själv sörja den delen av en själv som är ens partner och det gemensamma livet då det tyvärr är ofrånkomligt att det förändras när de ska åka iväg på insats.
    Jag vet inte var du bor men vi är ju många här som är utspridda på olika platser i landet och det kan ju finnas en chans att någon annan som är eller har varit i din sits, åtminstone liknande, finns nära dig. För mig har det hjälpt otroligt mycket att jag engagerat mig i Invidzonen och har på så vis lyckats bygga upp ett litet kontaktnät av andra anhöriga och en fantastisk mentor här på IZ som jag vet att jag kan höra av mig till när som helst. Ibland är det bara den där lilla igenkänningen man behöver som kan få situationen att kännas lite, lite lättare.
    Avslutningsvis vill jag bara säga att du INTE är en dålig flickvän på grund av anledningarna du skrivit här. Du pratar om helt vanliga, mänskliga känslor och tankar och de är HELT OKEJ att ha. Du gör ett otroligt jobb och din insats på hemmaplan är viktig! Om du vill skriva av dig eller så till annan anhörig som också har en sambo på väg ut så kan du kontakta Invidzonen så kopplar de ihop oss. Kram till dig!