Hem Forum Övrigt Sista veckan innan mission Svar till: Sista veckan innan mission

#60036
E

    När min sambo åkte var det många som ville ses å säga hej då innan. Det var ett jäkla sjå att få ihop den där tiden samtidigt som vi skulle få tid tillsammans med barnen, som familj och som par. Till slut sa vi faktiskt nej. Väldigt skönt men ovanligt för att vara oss som annars alltid tycker det är mysigt att umgås med vänner och släkt. De sista 4 dagarna ”rödmärkte” vi för att bara vara med oss själva. Vi svarade att vi inte ville säga hej då. Han kommer ju faktiskt tillbaka.
    De flesta tyckte att det var bra att vi var tydliga och själv kände jag när han hade åkt att det var skönt att vi fick den där tiden tillsammans. Så mitt råd är att säg nej. Din partner kommer tillbaka. Punkt.

    Och hur säger men då hej då? Det var det mest galna jag varit med om. Alla stod i hallen å grät hysteriskt. Till slut så tog vi ett djupt andetag tillsammans å sa vKategori: vi ses. Inte hej då. Det blev för definitivt för oss. Så vi har inte sagt hej då en enda gång efter att han klev utanför vårt hus. Vi säger bara att vi ses. För barnen är det bättre. De vet att pappa kommer hem. Inte imorgon, men snart. (Som tur är så förstår de inte hur långt ett halvår är ännu…).

    Lycka till! Tänk på att ta hand om dig under tiden partnern är borta. Unna dig lite extra lyx ibland. Det är du banne mig värd när du är hemma å genomlider vinter, kyla och vardagspusslet.
    Kram!