Hem Forum Invidzonens forum Litar inte på att han inte vill åka igen Svar till: Litar inte på att han inte vill åka igen

#58221
R.E
Medlem

Det är nog det faktum att för mig så är han den första personen jag tänker på när jag behöver prata med någon när det gäller allt i mitt liv. Har tidigare inte känt så i relationer utan oftast har det varit en ur min familj som jag ringt. Och nu har jag hittat någon som är mitt bollplank till allt. Han är min stöttepelare. Därför känns det väldigt fel att han inte känner samma sak.. även om jag förstår varför. Självklart kan inte jag säga något om någon jobbig händelse där nere för jag vet inte hur det var, jag var inte med.

Vem hade kunnat tro att den meningen skulle få tårarna att rinna. Jag var inte med. Jag var inte med när han var med om saker som han aldrig kommer kunna beskriva. Jag var inte med under den tiden i livet han var med om dom största händelserna. Han ville inte dela dom med mig, utan med från början vilt främmande människor. Medan jag aldrig skulle tänkt tanken på att åka på ett sånt äventyr utan honom.

Jag vet att man inte kan vrida tillbaka tiden, men ibland önskade jag verkligen det. Vill inte ha den här tiden i minnet. Det gör så ont, fortfarande. Och även om han kanske vill så kan han inte trösta mig för han förstår verkligen inte. Va skönt det skulle varit om den dagen han kom hem så hade man glömt dom sista 10-11 månaderna och att de känts som om han bara gått ut med sopporna.