Hem Forum Invidzonens forum Han precis som jag. Svar till: Han precis som jag.

#56117
3E
Medlem

Nics fru: Det är ju bra att man får välja olika i sina förhållanden. Hade min man haft ett förhållande med någon annan eller hade jag haft det hade det betytt slutet på vår relation. Jag hade inte kunnat lita på honom igen och just eftersom vi i perioder lever så mycket isär hade det aldrig funkat för oss.

M.s.j: Du kan inget göra för att hindra hans svartsjuka. Spelar ingen roll om du så låser in dig i lägenheten nästa gång och inte går utanför dörren så kommer det ändå att resas frågetecken hos honom…har det kommit någon dit? Problemet ligger nämligen inte hos dig.
Låter som att han skulle behöva jobba lite på sin självkänsla och med sitt svartsjukebeteende. Många gånger blir det också en jakt på bekräftelse. Han surar och anklagar och du försäkrar och försäkrar att det minsann bara är honom du vill ha och han som betyder något.
Så vinner han en massa bekräftelse och får en positiv spinnoff effekt eftersom du försöker mer att övertyga, och så anklagar han dig igen och du försäkrar osv. Gå inte i den fällan!
Ett destruktivt beteende som begränsar både dig och honom.
Gå Prep-kursen och se om ni tillsammans kan hitta en fortsättning efter det som stärker hans självkänsla och gör ert förhållande till en positiv spiral istället. Annars kommer ni aldrig att orka.

Kram!!!