Hem Forum Invidzonens forum muckarresa Svar till: muckarresa

#55753
C
Medlem

Sanna: vad menar du utan limits egentligen????? I min värld låter det som en riktig suparresa och för att ligga, för er som är singlar. Oh, just det ja. Ni ska ju hålla ordning och ta hand om varandra, undrar hur bra det kommer gå när ni alla är helt uppe i taket och knappt kan stå på benen för att ni är så packade.

Du om det är för mycket begärt att ni får en dag extra tillsammans. När ska ni där nere börja förså hur det är för oss här hemma. När ska ni börja förstå att detta är en så stor påfrestning för oss lika så som det är för er?? Jag har absolut ingenting emot att ni har en kryssning för att få ett bra avslut men varför kunde ni inte ha lagt den efter nyår, och gett både er själva och de anhöriga här hemma en chans att landa och komma hem och in i vardagen igen.

Tänk att ni är så oförstående för hur vi känner det här hemma ibland. Vi sitter snällt här hemma och väntar, även fast vi kanske inte i alla fall velat att ni åkte ner från första början. När ska ni ha förståelse för hur vi har det? Det här är mitt äventyr, min grej, bla bla bla. Ni där hemma får vänta snällt.

Hur skulle ni känna det om vi inte kom och tog emot er på perrongen när ni kommer med tåget för att vi var på ngn tjejresa eller liknande?? Det skulle inte kännas kul, det lovar jag även om ni skulle säga att det inte gör ngt. Och hur skulle det kännas om vi bara dumpade våra barn till våra respektive för att vi exempelvis ville åka iväg ngnstans?

Snälla Sanna, du säger 1 dag extra hit eller dit, det gör inget. Du har ju inte ens läst L inlägg ordentligt. Jag kan inte någonstans se att hon skriver att hon är orollig för att hennes soldat ska vara otrogen!!! Hallå, detta är en sup- och knullresa. En möjlighet för er att bli helt dygnraka så ni knappt kan stå på benen.

Snälla ni där nere, försök ha lite förståelse för hur vi kanske känner det här hemma.