Hem Forum Invidzonens forum muckarresa Svar till: muckarresa

#55751
L
Medlem

“Sanna: Om tio personer läser en och samma text blir det oftast tio olika tolkningar. En text läses oftast utifrån det sinnestillstånd och situation läsaren befinner sig i. Om läsaren försöker vara “”blank”” när texten läses blir oftast läsarens tolkning densamma som författarens.
Jag kan återigen förtydliga: Jag är inte orolig att det ska förekomma otrohet. Jag är så säker på vad jag har min man och hans känslor för mig. Jag förstår att ni behöver ett avslut. Jag tycker att ni ska ha ett avslut. Jag tycker att ni ska ha ett roligt avslut. Ni behöver det efter er tuffa tid tillsammans där nere!
Ibland orkar man dock inte som anhörig vara toppen positiv utan det kommer känslor som är lite själviska. Jag längtar efter honom, vill ju helst att skulle kommit hem igår 🙂 Jag kan vänta ett par dygn extra, jag kommer ju ha honom resten av livet sen 🙂 Jag missunnar inte er kryssning, absolut inte. Det var inte det inlägget handlade om. Jag är övertygad om att ni kommer få jätte kul och jag hoppas verkligen att ni kommer ha super kul! Jag vet att ni oxå kommer ta hand om varandra, det gör ni ju så bra redan 🙂 Jag håller oxå med dig om att det är lättare att vara samlade på en kryssning. Men som sagt det var ju inte det mitt inlägg handlade om.
Ha det gott och fortsätt ta hand om varandra där nere. :)”