Hem Forum Invidzonens forum muckarresa Svar till: muckarresa

#55731
C
Medlem

“Men vet du M, det är ju jätteskönt för dig att Du har din hemma i 1 vecka innan han drar iväg på kryssingen. Då har du ju all tid i värden att kladda på honom och ligga innan han drar iväg. Tycker du är otroligt patetiskt. Du har ju ingen förståelse alls för att L känner som hon gör. Hon har ju ingen möjlighet att få ta på och träffa honom innan han drar iväg på kryssning. L kommer ju inte ens träffa sin man mellan hemkomsten, medaljceremonin och kryssningen. Hur lätt tror du det är? Då komnmer det helt plötsligt gå en hel vecka extra innan de träffas, kan det vara lätt tror du??

Det är klart att detta är ett jättebra sätt för killarna att avsluta sin “”mission”” på. Frustrationen för L är ju att även om hennes man är hemma i Sverige så kommer det gå 1 vecka innan hon får träffa honom på riktigt. Detta medans du då M: får ha din i en hel vecka innan de drar iväg på kryssningen. Försök ha lite förståelse och se saker från andras perspektiv.

Jag hade också blivit otroligt frustrerad om min man drog iväg på kryssning utan att jag hade fått träffa honom först, krama honom och säga att jag älskar honom samt säga hur stolt jag är över det han har gjort.

Själva poängen med L inlägg är ju att andra tjejer eventuellt försöker tafsa, inte bara på hennes kille, utan kanske till och med din man. Sen hyser jag inga tvivel om att både L:s man och Din man har karaktär och stake nog att säga ifrån att de inte är intresserade.

Skärpning M och försök ha lite förståelse för andra människor.”