Hem Forum Invidzonens forum Hur kom ni fram till att ni kunde tänka er att leva som soldatfru? Svar till: Hur kom ni fram till att ni kunde tänka er att leva som soldatfru?

#55667
LO
Medlem

“Lilla mu klart du inte är ostöttande, jag förstår att du älskar din sambo! Ska man kalla någon ostöttande så är det ju i så fall den motsatta parten om denne inte skulle kulla ställa upp lika mycket tillbaka(säger inte att din sambo är det) Men blir lite ledsen när folk tycks komma med påhopp i stället för stöd!

Och till Älskad, här sågas inte alla militärer och definitivt inte vid fotknölarna. Vad “”vi”” har hittat för kille som inte kan visa vad vi betyder för dom..? Det är lite djupare än så.
Du får gärna va med i diskussionen, men skulle uppskatta om du satte dig in i problemet och kanske uttrycker hur ni har löst det. Typ som tips på hur ni får bådas drömmar att gå ihop tex När tar din sambo över och “”tar”” hand om allt hemma, flyttar han med dig när du vill bo någon annan stad, turas ni om att vara den som får uppfylla sina drömmar? etc, tips om hur ni löst det uppskattas mer än det du nu skrivit som mer känns som ett påhopp.
‘God jul!”