Hem Forum Invidzonens forum Vart kan han vända sig? Svar till: Vart kan han vända sig?

#55227

Hej, inte roligt att se att man såras av varandra på ett ställe där man söker stöd och vägledning, råd och peppning.
Vi har dock en policy, som ger en stor handlingsfrihet på vårt forum. Anonymiteten är en värdefull pusselbit i vår metodik och vi håller hårt på detta, precis som gör med tystnadsplikten i vår mentorgrupp. Att bryta dessa två regler är för oss att bryta det förtroende vi vill ge alla de vi stöttar och verkar för.

Emellanåt får vi frågor om man kan se vem som skrivit inläggen, och om vi ger ut uppgifter till någon. Svaret är att vi kan visserligen göra en sökning men har en regel att vi bara gör detta vid förekommande hot som skall efterföljas av polisanmälan. Vid extremt kränkande inlägg och på egen begäran kan vi också plocka bort inlägg.

Så, det är tråkigt att man blir upprörda på varandra. jag tänker att det ändå är fantastiskt att det finns så många underbara människor som skriver för att hjälpa en annan medmänniska också.

Jag hoppas ni känner att Invidzonens forum emellanåt kan gunga i inläggen, men att vi också är mycket måna om er och att ni ska få skriva vad ni känner utan någon rädsla för att få sin anonymitet avslöjad.

Med det kommer en del negativa saker men de väger upp mot att någon ska sitta och bedöma huruvida de är okej att publicera eller inte. Oftast är gränsen inte helt tydlig…

En stor kram till er alla, fortsätt stötta varandra. Vi finns här för er.
Cesilia