Hem Forum Invidzonens forum Planering av medaljceremonin i sommar för FS22 Svar till: Planering av medaljceremonin i sommar för FS22

#55173

“Hej!
Jag brukar inte lusläsa forumet men jag blev nyfiken när tråden hade +25 kommentarer.
Och ja… vad ska man säga. Det är så mycket med allt. Jag tar det som det kommer upp i huvudet:
– Ibland skäms jag för att jag är en del av FM och all dess “”dålighet”” och ibland skäms jag för att jag skäms för vilka annat jobb erbjuder det jag, och min familj, har här osv….
– De flesta av oss i FM är inte onda utan försöker att lösa våra uppgifter så gott det går. Det tror jag inkluderar alla de som är inblandade i planeringen av hemkomstverksamhet och medaljceremonier. Meddela dem era förslag på förbättringar. Vissa kanske är praktiskt genomförbara trots allt övrigt som redan ska tänkas på.
– Jag blir upprymd av att många faktiskt verkar tycka det är viktigt med medalceremonin och då i min värd erkänner värdet av det jobb vi faktisk gör därnere. Tack!
– Även skönt att se att några iaf ser till huvudsaken, att alla kommer hem.
– Familjen ÄR viktig för de som varit ute och även för FM precis som hemkomstverksamheten ÄR viktig. Och hur man än gör så blir det inte perfekt för alla. Vad gör tex “”soldat Singel”” med begynnande PTSD när hela hans pluton helt plötsligt lämnar honom på logementet och åker hem till sina familjer.
– Bra att forumet finns så möjligheten att ventilera allt som kokar på insidan finns. Tänk om alla här i världen hade den möjligheten i stället för att ta ut frustrationen på varann, sin slöjbetäckta fru eller sina undernärda hungriga barn.
– Har inte personalofficeren motsv informerat om hemkomstverksamheten och allt vad som är med den på annhörigträffarna?
– Pinsamt att det inte går att ringa HRC utan att få köa i 30min och sen inte få ett fullgott svar på såna här frågor.
– Stort tack till Invidzonen för att den finns och för stödet och stöttningen från mentorerna.
Nu blev jag långrandig men tja. Här i vårt land är det ju ingen som tvingar dig att läsa detta. Du har ju själv valt det.

Ha det så gott.
Alldeles strax är det sommar och alla era kära är hemma. Håll ut.

-“