Hem Forum Invidzonens forum Planering av medaljceremonin i sommar för FS22 Svar till: Planering av medaljceremonin i sommar för FS22

#55151
Helle
Medlem

Tycker att det är konstigt att inte K3 med sin erfarenhet av utlandstjänst klarar av att ha reflektioner och samtal på det egna förbandet som P4 gjorde. Måste vara intressant att ta del av utvärderingen av F21 hemkomst. Alla jag pratat med och som varit på insats tidigare tyckte att få komma hem direkt var bäst av allt. många av de som är iväg med Fs22 är i väg med sina arbetskamrater sedan flera år och ska troligen fortsätta att jobba med dem efter insatsen. efter en tvingande insats är nog en påtvingad karantän med avslutade supafest på livgardet det sista dessa vill komma hem till. att däremot direkt få komma hem till dem som betyder mest i livet, FAMILJEN är nog det som värderas högst.
Att få en välkomstmiddag med dem i hemmet är nog det bästa för själen och naturligaste sättet att landa. tänk om fm och K 3 för engång skull kan tänka på den enskilde individen och familjen istället för att hela tiden göra allt så negativt ur familjesynpunkt.