Hem Forum Invidzonens forum vart kan man ringa om man är orolig att något hänt? Svar till: vart kan man ringa om man är orolig att något hänt?

#55073
TL
Medlem

“Jag förstår att man är orolig eftersom jag själv är i samma sits- jag har en man som också är i Afghanistan just nu och jag vet vilken oro det skapar.
Men jag tror inte på att man ska gå och tänka “”tänk om..”” tankar. Alla vet att de finns där ibland, speciellt när man är rädd och sårbar, men om jag skulle tänka så varje dag så skulle jag vara en mycket räddare och osäkrare människa.

Tankens kraft är ju enorm och ja hela den här Afghanistanmissionen är enormt jobbigt men försök tänka positivt. Våra soldater har det bra där nere, de har en bra kontakt med det afganska folket och de är inbjudna av Afghanistans regering för att stötta och hjälpa landet. Jag vet inte hur Frankrikes kontakt var med ANA men Sveriges kontakt är bra. Det innebär givetvis inte att det inte kan hända på någon av “”våra”” camper men försök att inte tänka “”tänk om “” tankarna för jag tror att de äter upp en tillslut.
Man måste få vara rädd och ledsen men jag tycker att man inte ska låta det gå ut över ens liv för mycket.
Var rädda om varandra