Hem Forum Invidzonens forum Hej alla runt om i landet! Svar till: Hej alla runt om i landet!

#55035
Vera
Medlem

Hej Moi!
jag känner igen din historia. Det var likadant för mig och jag försökte förtvivlat hitta tillbaka till det vi hade, samtidigt som jag kände att han valt något annat än mig. Tillslut gick det så långt att vi behövde gå till terapeut tillsammans och där fick vi hjälp att kommunicera. Det jag insåg då, efter många tårar och mörka tankar, vara att han inte alls såg det som att han lämnade mig. Det var bara så att han passade på att göra detta i livet just då eftersom han ville få till ett familjeliv när han kom hem. Trots att han försökt säga detta till mig tusen gånger, hörde jag inte vad han sa. Min egen övertygelse överröstade det.

Självklart ska vi göra de saker vi känner intresserar oss i livet. Han är stolt över den insats han gjort och känner att han uppfylde en viktig sak i sitt liv. Och när jag ser på mig själv så var vårt avsked liknande ditt. Jag föll ner i en mörk djup grop och grät oavbrutet i en hel helg innan jag långsamt kom tillbaka till vardagen igen. Och faktiskt så växte jag enormt.

Det avsked vi tog kan inte komma tillbaka, jag har växt för mycket och han med. Vi beslutade oss för att börja om från början och ha en hjälpande hand under ett par veckor framöver.

Idag är vi ett väldigt lyckligt par. Vi har roligt tillsammans. Vi är inte rädda utan njuter av varandra.

…för vi vet, att vi har vuxit på egen hand, men framför allt tillsammans.
Det enda jag inte fattade förut var att man kan växa upp på olika håll och ändå går rötterna ihop ännu mer. Vi vet att vårat förhållande är ärligt. För vi är inte rädda att vara ensamma, vi vet nu att vi klarar oss på egen hand.

Se till att ta hjälp. Den finns. En mentor här att hålla i handen är jätte nyttigt! Min rekommenderade oss terapi med hjälp av soldathemsförbundet.

Jag är så glad att jag har fått uppleva det här trots allt… Speciellt när jag ser de som alltid varit ihop, skaffat hus och barn och hela cirkusen, och som idag är livrädda och inte tror på sin egen självstädighet utan håller i varandra av det skälet.

Ni är ihop pga kärlek. Annars får det va!
En jättekram från mig till dig!!!!!!!!