Hem Forum Invidzonens forum Äntligen ett preliminärt datum för leaven. Svar till: Äntligen ett preliminärt datum för leaven.

#54999
LO
Medlem

“Det är sant Helle, men vi får ju inte glömma att bara för att dom kan betyder det ju inte att dom alltid gör det =) Det står även mycket om att hänsyn ska tas till familjeförhållanden mm och att den som har befälet ska hålla en nära dialog med sina underordnade och veta när det passar med utlandstjänst, och känna om den personen vill åka och på så vis passar för en mission. Man har ju inte så stor nytta av någon där nere som egentligen inte alls vill vara där..

Jag vet ju inte hur många dom “”tvingat”” att åka, men min sambo och dom han känner som är där nere har blivit tillfrågade och dom hade inte fått sparken om dom inte varit positiva till det. Samt att dom vart tillfrågade för deras befäl visste att dom uttryckt åsikt om att dom ville åka någon gång. Sen tycker jag det är fel att man ska behöva oroa sig för att det inte blir något leave..dom är garanterade två hemresor under utlandstjänst.
Jag räknar oxå dagarna till det är dags för leave=)”