Hem Forum Invidzonens forum Psykbryt, oro, älskar och hatar på samma gång Svar till: Psykbryt, oro, älskar och hatar på samma gång

#54857

Till ??

Det jag skriver är inte allt i storyn det är det kortaste sammandrag jag kan ge i textform.

Som jag skriver vi hade 2 år av konflikter EFTER det han gjort och tog till slut hjälp av samtalsterapeut och till slut kunde även vi gå på prepp.

Han är inte den som gjort nåt sånt här tidigare.

Han är inte ens typen som gör sånt här. Han blev påverkad av sin mission och det han var med om och upplevelser förändrade honom till att bli nåt som inte var hans normala sinne och kanske inte skulle ha gjort om han aldrig åkt iväg. Men han gjorde det.

HON är den jag hatar och HON är den jag inte tänker förlikas med. Hon är inte den som jag stångat mig blodig med natt som dag eller gått på samtalsterapi Hon är inte viktig i mitt liv, så nej din version av att jag ska lägga till HAN stämmer inte, för jag har hatat han och tagit mig genom det till att älska han.

Jag delade med mig av texten ovan för att visa att därnere händer saker som förändrar våra män. Även jag blir förändrad av missionerna när jag väntar här hemma.

Men varför skulle jag efter allt slit vi haft fortsätta hata han som du skriver? Känns som att du inte förstod det jag skrev.

Jag är inte kuvad utan jag är en väldigt driftig kvinna, snygg och med gott självförtroende. Men jag hamnade i botten av det han gjorde och lyckades ta upp mig själv och sen reparerade vi oss tillbaka gemensamt till att vilja vara vi 2 igen.

Ingen går oberörd genom en mission varken på hemma plan eller i utlandstjänst.

Men jag kan ärligt säga I Love you till han igen