Hem Forum Invidzonens forum Afghanistanbloggen Svar till: Afghanistanbloggen

#54823
A.
Medlem

Nu har jag tröttnat på FM och deras ointresse att bemöta anhöriga och deras frågor och påpekanden. Varken på afghanistanbloggen, här på forumet, via mail till anhörigansvarige eller med mail till chefen av Fs22 har jag fått något svar. Enkla frågor utan problem med säkerheten, generella frågor men ändå inga svar. Första kontakten togs i början av februari, har fått svar på vissa frågor från anhörigansvarige men inte alla. Det kanske vore bra om Fm tillsammans med Invidzonen, soldathemsförbundet och fackförbunden hade en gemensam FAQ där generella återkommande frågor finns besvarade. Tex hur man hittar info om förseningar, tider m.m för leaveflygen, gällande regler.vid insats, och annat som många vill ha svar på uppdaterade datum för medaljceremonier. Adresser, .
Att inte ta sitt ansvar och svara på anhörigas frågor är ingen bra strategi om FM vill behålla sin personal. Istället för att stödja så skapar FM konflikter och lägger ansvaret på den enskilde som har betydligt sämre förutsättningar att svara vid samtalen hem.

De förtryckta och, kuvade hemmafrurna är inte längre FM anhöriga, nu finns det engagerade, viljestarka, intresserade och ifrågasättande äkta män, mammor, pappor, sambos, barn och hustrur. Häng med i utvecklingen!