Hem Forum Invidzonens forum “Förslag till Invidzonen – skapa en “”känslig del””” Svar till: “Förslag till Invidzonen – skapa en “”känslig del”””

#54509
TL
Medlem


Jag förstår tanken med ditt förslag men tycker inte att det ska behövas när vi redan befinner oss på ett känsligt forum.
Att trådar spårar ut är ju väldigt vanligt, jag vet inget nätforum där det inte gör det. Sen kan man så klart jobba för att det inte ska hända och det är inte rätt att det gör det men det händer. Det är inget konstigt. Jag tycker inte att det är ett enormt problem att det händer, jag kanske inte gillar det men det är inget problem i min värld.

Sen kan jag tycka att formuleringen “”dit behöver inte de provocerande och ibland rentav elaka personerna söka sig”” är väldigt onödig.
Jag tycker inte att människor brister i sin respekt på det här forumet. Jag har inte läst ett elakt inlägg. Kritiska ja men inte elaka. Och ja man debatterar och tänker olika men jag upplever ändå att man respekterar varandra här inne. Men (och nu kommer vi till kritan) att vissa är känsligare för kritik än andra är ju en helt annan sak, det har inget med respekt att göra. Det är kanske där problemet ligger egentligen?