Hem Forum Invidzonens forum Jämlikt – nej inte när en är anställd av FM Svar till: Jämlikt – nej inte när en är anställd av FM

#54027
Jag
Medlem

Vill ge en stor styrk kram!! Förstår dig på flera sätt. Min sambo har inte jobbat länge inom försvaret och har sagt att denna mission va det sista han ville göra med grabbarna, han har lovat att det inte blir några mer missioner och tvingas han till det så säger han upp sig. Det påverkar familjen förmycket och gör inget mer stabilt mellan oss, snarare tvärt om. Och det är inte värt det.

Vi fick vår son i augusti 2011 mitt under utbildningen inför missionen. Jag har i stort sett varit ensam sedan dess med allt jobb som en liten innebär. Tror att det är lite annorlunda för alla med barn under en mission eller i andra jobb där den andre är borta längre perioder. Jag har också fått ändra hela mitt liv inte bara för att ja blivit mamma utan också för att man är själv om allt ansvar, barnen, hemmet osv. Och du som dessutom skall jobba…. Vet inte hur jag ska formulera mig och få till allt jag vill säga! 🙂 det tar på krafterna något enormt vissa dagar vill man bara ge upp men man kämpar på! Sen den där oron som ligger och i bakhuvudet gör inget lättare! Läst om fler här som får hela sin tillvaro ändrad pga ändrade förhållanden inom fm. Det är inte så lätt att bara få ett jobb idag och att bara flytta på barn i skolor osv. Man kan inte bara släppa allt alla gånger. Samtidigt som man självklart vill ha ett heltids jobb osv. Alla måste ju försörja sig… Många kramar till dig!!!!