Hem Forum Invidzonens forum Jämlikt – nej inte när en är anställd av FM Svar till: Jämlikt – nej inte när en är anställd av FM

#54025
Anonym
Gäst

“Jag håller med dig att det är viktigt att man kämpar vidare och försöker påverka FM, då jag tycker att man hör mycket gnäll på forumet men väldigt lite konkret vad man faktiskt gör/kan göra åt det..

DU skriver”” FM har allt förändrats, visserligen har jag än så länge inte behövt säga upp mig från mitt jobb, jag kan inte utföra mitt arbete till 100%, kan inte göra de affärsresor som jag skulle gjort, kan inte vidareutbilda mig enligt min utvecklingsplan eller satsa på den forskarutbildning som jag skulle vilja göra utan att min man måste säga upp sig från FM.
Det är ju sant, men det har inget med FM att göra, det har med jämlikhet mellan dig och din man att göra. Nu “”säger du upp dig från dina affärsresor, forskarutbildningen, utvecklingsplanen mm…för att han ska få jobba inom FM. När ska han “”säga upp sig”” så att det blir din tur att göra det du vill…. Ni måste bli mer jämlika, har det varit du som får säga ifrån dig det du vill göra, är det hans tur att nu göra det.”