Hem Forum Invidzonens forum Vill du dela med dig av dina erfarnheter? Svar till: Vill du dela med dig av dina erfarnheter?

#53781
Christine
Medlem

“Lite mer info om “”Erfarenhetsboken””

Utlandstjänstgöringen genomförs utifrån två perspektiv, dels på hemmaplan och dels på plats i insatsområdet. Vi vill sammanföra perspektiven för anhöriga, utlandstjänstgörande och veteraner för att få en förbättrad förståelse och även igenkännande i en situation som kanske är ny.

Vi vill sammanställa din och andras berättelser och erfarenheter i en bok som kommer att kunna förmedla många värdefulla erfarenheter, en del tips och förhoppningsvis hjälpa någon under sin resa genom igenkännande.

Läsaren kommer i boken kunna följa de olika delarna av en mission. Från ”beskedet om mission” till ”i väntan på nästa mission” och genom detta kunna använda boken som en handbok i det gemensamma missionsarbetet.
Tanken är också att detta ska vara ett levande dokument som förändras i och med att förutsättningarna förändras vilket gör att vi i framtiden kan välja att justera vilka erfarenheter som finns med.

Varför vi vill skriva ”erfarenhetsboken”?

Vi har bägge varit engagerade i Invidzonen som volontärer en längre tid och sett fördelarna med att kunna dela med sig samt ta del av andras erfarenheter.
Christine är gift med en officer som genomfört ett flertal missioner och Björn är förälder till en officer. Han var bland annat med på Invidzonens resa till Afghanistan 2011.

Genom denna bok vill vi ta tillvara på Era erfarenheter där Ni kan bidra till att kommande missioner kan hantera missionstiden bättre!

Tack på förhand!

Christine och Björn
Projektledare ”Erfarenhetsboken”

Anmäl gärna dit intresse på erfarenhetsboken@invidzonen.se