Hem Forum Invidzonens forum Nyfiken Svar till: Nyfiken

#53621

“Hej Anhörig och alla andra!

Det var aldrig min mening att förringa eller glömma bort någon i denna diskussion angående ledigheter och längd på missioner.

Jag har själv gjort mission 2 ggr och det där med leave och längd på missionen varierar från mission till mission både beroende på när på året man åker samt vilken typ av tjänst man har vilket gör det svårt att svara generellt på denna fråga.

Detta skulle jag varit tydlig med i mitt första inlägg.

Jag gjorde ett försök att ge ett något sånär generellt svar på frågan utifrån mina egna missionserfarenheter samt diskussion med min man som är officer.

I mitt första inlägg nämnde jag att man kan åka hem 2-3 ggr per mission och att missionen “”oftast”” är 6 månader (vilket Xenia hjälpte mig förtydliga med att det finns andra längder på missionerna) men jag nämnde också att det finns de personer inom FM som gör längre missioner som tex observatörer.

Jag ber om ursäkt om någon känt sig bortglömd eller förringad i mitt svar, det var aldrig min mening och tackar för att ni hjälper till att förtydliga utifrån era egna erfarenheter!

Ha en fortsatt skön sommar och hoppas ni alla får lite sol nu efter denna blöta sommar!