Hem Forum Invidzonens forum Hur blir jag av med min ilska? Svar till: Hur blir jag av med min ilska?

#53085
Sandra
Medlem

“Vi verkar vara i en väldigt likartad sits du och jag, och du satte ord på det så perfekt: maktlöshet. Min sambo är också nere med FS23. Jag går också och väntar på ett “”happy ending”” där vi kan fortsätta vårt liv med gemensamma framtidsdrömmar. Men som för er verkar framtidsdrömmarna vara ojämna. Vi vill nog ungefär samma sak men skillnaden är att jag vill göra allt nu, han om flera år.

Vi har som ni haft en bra dialog under missionen, men när vi sedan träffas under leavetillfällena så har vi inte så mycket att prata om. Samtalsämnena handlar om middagen, hans jobb och hans hobby. Mitt jobb, mina hobbys och mina framtidsdrömmar är liksom inget vi pratar om, han är inte så intresserad. Varför vet jag inte. Eller så tror jag att det är så, och att han bara inte märker att det är så jag uppfattat det.

Men som för er, så är det osäkert hur det blir efter att den här missionen har avslutats. Jag vet inte om eller hur länge han kommer vara kvar inom försvarsmakten eller på vilket sätt, så huruvida det blir utlandsmissioner eller inte är också oklart. Jag vill inte mer. Det har jag sagt. Frågan är hur mycket det väger in, hur mycket jag har att säga till om…

Kommer på mig själv när jag ligger på kvällen och är ledsen och inte vet varför. Känner bara att hela situationen är hopplös och opåverkbar, speciellt när min sambo bara blir sur och irriterad när jag tar upp det med honom. Han har inga svar säger han, han vet inte vad som kommer hända sen.

Hoppas ditt samtalsstöd hjälper, jag får nog ta tjuren vid hornen och prata med min sambo mer om det som är jobbigt, även om det tar emot…”