Hem Forum Invidzonens forum Ibland är det bättre att vara tyst Svar till: Ibland är det bättre att vara tyst

#52803
3E
Medlem

Åh jag känner så igen mig i det du skriver om att man gärna får en massa snedvridna kommentarer. Säkert i all välmening men har man inte varit i situationen så vet man inte.

Det jag störde mig på mest var när jag från ett par av mina vänner som är separerade och har barnen varannan vecka fick kommentarer som att: nu vet du hur jag har det och hur tufft det är för mig att vara själv med barnen..
Eh nej. Din och min situation är inte samma. Nog för att det säkert är väldigt jobbigt att vara separerad och leva varannan veckas liv och ha med sig den förlusten av att familjen inte funkade men det är inte samma som min situation nu. Jag har barnen hela tiden i ett liv som är anpassat för två. Vi har hus och båt och bil. Fritidsaktiviteter som krockar för vi brukar kunna ta var sitt barn och åka osv.
Jag har inte varannan helg barnledig så jag kan gå på bio eller på krogen. Inte för att jag skulle vilja vara utan mina barn varannan helg det hade kännts för j-ligt. Så nej det är inte samma. Men det är väldigt svårt för dem att förstå. Samt att man hela tiden måste hantera saknaden av den som man har valt att dela sitt liv med. Som man oroar sig för och hela tiden och som barnen oroar sig för hela tiden…

Styrkekramar till dig från oss som vet hur lång och svår väntan är!