Hem Forum Invidzonens forum Efterlyses! Medföljande på utlandstjänst Svar till: Efterlyses! Medföljande på utlandstjänst

#52611
3E
Medlem

“Har kollat runt en del på forum för utlandssvenskar men ingen av dem har haft något att göra med livet på en militärbas att göra. Eller med skolor på en militärbas. Därför söker jag här. För att hitta någon med mer samma utgångspunkt som jag.

Det är inte min mans första utlandstjänstgöring detta heller direkt. Kan ine tänka mig att någon får denna chansen utan att ha dragit sitt strå till stacken. Tror du?!

Om du nu har varit iväg varför väljer du att trycka till mig istället för att stötta mig? Vad får du ut av det?
Jag vet väl att min man har sökt platsen?! Varför känner du dig manad att påtala det för mig?

Förmån -visst till viss del men det kostar mig min tillsvidareanställning och mina härliga arbetskamrater. Barnen “”rycks”” ut ur sitt sammanhang och från sina kompisar och fritidsintressen.
Så det kommer inte gratis men absolut har vi valt detta själva. Det betyder väl inte att det är oviktigt att hitta personer med erfarenheter som man kan ta del av. Stöd som man kan rådfråga vid knepiga beslut som ska fattas behöver iallafall jag även om jag har valt situationen själv.

Ja min make har lön undertiden. Men då vi blir utan min lön går vi back ekonomiskt mot om vi hade varit kvar i Sverige.

Internationell tjänst -kan se väldigt olika ut. Detta är en form av det. Vi har också rätt att räknas tycker jag.