Hem Forum Invidzonens forum Behövde kräkas lite… Svar till: Behövde kräkas lite…

#52395

“Känner igen mig i det du skriver!
Jag har alltid funnits där för mina vänner när dom behövt det. Vänt ut o in på mig själv för att stötta o finnas där där för andra.

Innan man åkte fick jag höra att jag skulle få komma hem till alla mina vänner o äta middag om inte varje dag så i alla fall ofta, vi skulle göra en massa saker under hans mission o jag skulle minsann inte behöva vara ensam.

Så blev det som ni säkert förstår inte alls utan jag var för det mesta ensam om kvällarna o telefonen har nog faktiskt aldrig varit så tyst som under det halvåret….

Men jag hittade också nya vänner, vänner som förstod o som hade det likadant….dom träffade jag här genom Invidzonen o många av dom är idag några år senare mina bästa vänner!!
Mina “”gamla”” vänner då… Jo jag bestämde mig för att deras sätt att agera enbart handlade om en okunskap om att det faktiskt är tuffare än man tror att vara hemma.
Vi är fortfarande vänner men några av dem kanske jag inte kommer ringa nästa gång min man åker på mission….då lyfter jag luren till någon av mina medmänniskor här i Invidzonen o jag vet att dom kommer svara o finnas där!!