Hem Forum Invidzonens forum När folk blandar sig i relationen.. Svar till: När folk blandar sig i relationen..

#52353
skrollan
Medlem

“Ja förstår..
Låt han inte vänta ut dig , skriv ihop ett brev – med dina tankar och känslor. läs igenom och skriv om innan du skickar.

Du kanske har försökt på de sättet också, men ett brev kan man läsa i egen takt, man behöver inte ställa sig i svarsposition direkt som han verkar göra när han försvarar sin syster osv, då funderar han mer på sitt nästa drag än att faktiskt lyssna på dig när ni tar det i tele.

så, skriv de här brevet, förklara hur det får dig att må, förklara att du vill ert bästa, att du älskar honom, att det är viktigt att ni står på samma sida, förstår varandra, litar på varandra, lyssnar på varandra – och att du inte vill något ont mot varken honom eller hans syster (att prata gott om problemet (systern) och “”vika”” sig är bästa sättet att få någon annan att lyssna. va inte stolt och tro att det är du som förlorar på något sätt genom att vika dig, det är ett verktyg för att nå fram)

När han får det här mailet så får han ta in det du skriver i sin egen takt och läsa om när han inte förstår. Då kanske du kan nå fram till honom. Försök på ett “”ödmjukt”” sätt förklara situationen mellan dig och hans syster, de är hans familj, så man måste vara försiktig när du talar “”illa”” om någon som står han nära, så som du också gör för honom..”