Hem Forum Invidzonens forum Hur ska ni fördriva tiden till Maj? Svar till: Hur ska ni fördriva tiden till Maj?

#52195
hiawata
Medlem

“Vi är oxå klara i maj. Mitt mål dessa åtta veckor och fyra dagar är att utnyttja naturen med cykeln så ofta jag orkar och solen är framme samt så har jag bokat in en PT på gymmet. Inget mål som “”Åh jag ska gå ner 10kg tills han kommer hem”” utan mer “”åh vad jag ska ha roligt med min cykel, se vacker natur och ta emot bra träningstips inför resten av livet””.

Ska även hinna ta examen i skolan och börjar nytt jobb men det rullar ju på ändå. Försöker som du att förgylla min vardag med något besök hos föräldrar/svärföräldrar eller kanske en helg med vänninorna i Sthlm med shopping.

Hade innan ett sjukt krav att hinna måla om köket och tapetsera och renovera, lägga fint trä””golv”” på balkongen etc etc. ORKA! Jag skiter i sånt nu och satsar på mig själv. Jag ska må så bra jag bara kan dessa sista veckor och utnyttja tiden till max för att bara självförverkliga mig själv.

Jag är ingen expert på barn men kanske att testa en ny aktivitet tillsammans. (Vet ej hur gammal hon är heller) men nu öppnar ju djurparkerna snart, ponnyridning, testa att klättra, gå en sminkkurs på M-store, go-cart, eller bara så enkelt som en cykeltur med picnic i vårsolen… det är grejer det!

Kämpa på in i mål, vi kan, vi orkar och vi vill!”