Hem Forum Invidzonens forum Orolig och ledsen Svar till: Orolig och ledsen

#52015
E
Medlem

“Hej Jenny!
Det är jobbigt, framförallt innan missionen gick jag själv runt med ångest och oro för hur det skulle kännas när han åkt iväg (han åkte i november och ska vara borta 6 månader). Det har gjort ont i hjärtat och varit en j*vla pina vissa dagar kan jag ärligt säga, men på ett sätt är det faktiskt skönare nu när han åkt, för nu har man kunnat börja räkna ner tills han är hemma igen och vi kan fortsätta med vårt liv tillsammans, med missionen bakom oss. Försök att njuta mest och ta vara på tiden innan, medan du har han nära!
Det har fungerat utmärkt för oss att vi säger hur vi känner och jag berättar allt faktiskt, även om vissa inte rekommenderar att man ska göra det som “”hemmaplan får inte svikta””, men ärligt talat hade han märkt av om jag mått dåligt och inte sagt något vilket bara skulle gjort han oroligare. Nu har han chansen att få mig att må bra igen vilket han alltid lyckas med och samtalet slutar alltid med ett leende på läpparna från bådas håll. Man är ju faktiskt inte bara ha bra dagar och vara en solstråle varje gång han ringer, även utan att ha sin kära på mission har man skitdagar så klart man får ha det med honom där nere. Jag har pratade med min kille innan och frågade han, vill du höra eller inte om jag oroar mig/funderar/är ledsen över något? Alla fungerar ju olika men som sagt fungerar det bra för oss.
Nu har han varit där i sju veckor och det är ännu några veckor kvar innan han får komma hem på första leavet. Dagarna går och jag känner bara mer och mer hur rätt han är för mig och hur otroligt mycket jag uppskattar honom i mitt liv. Det kommer nog alltid hur något positivt ur de dåliga:) Jag tror på att ni kommer fixa detta strålande tillsammans, 10 veckor kommer gå snabbt och sen har du honom nära igen:) Kramar”