Hem Forum Invidzonens forum Orolig och ledsen Svar till: Orolig och ledsen

#52013

“Hej Jenny!
Det finns ingen sanning om att man kommer må på ett visst sätt. Alla reagerar vi men olika, beroende på en rad olika faktorer. En del mår som sämst innan själva missionen startar för att sen känna att man vill få börja beta av det hela. Det kan kännas som en lättare period när de åkt tex. Vissa går igenom det utan besvär alls, andra tar stöd av det som erbjuds i form av terapeut, mentorer, aktiviteter , PREPkurs etc.

För att hitta andra anhöriga där du bor kan du maila oss så försöker vi hitta en vän eller mentor på din ort om du vill. I annat fall är invidzonens mentorer här oavsett vart i landet du befinner dig. De lokala soldathemmen arrangerar ibland aktiviteter för anhöriga och tillsammans med Fredsbaskrarna, Soldathemsförbundet och andra arrangerar vi aktiviteter efter önskemål.

Vidare får du gärna besöka vår chatt på torsdag, eller maila en av oss mentorer (se under fliken “”om oss/våra mentorer””. Vi har erfarenheter av egna och andras upplevelser och vet att det kan hjälpa att få stöd och ibland råd av andra som har liknande erfarenheter.

Du är välkommen till oss när du vill.
Du kommer klara det här. Vi finns bredvid.
Kram från Cesilia / Invidzonen