Hem Forum Invidzonens forum Guld och gröna skogar? Svar till: Guld och gröna skogar?

#51573
L
Medlem

“Regeln att det inte får vara mellan chef-soldat är nog bara för oss här hemma, det förekommer i alla led mellan olika nivåer. Jag beklagar alla som får uppleva raggandet, men vet också att det finns kvinnliga på mission som utnyttjar det och skaffar sig favörer.

Men tråden handlade om att komma hem och vad som kan hända sen.

Lika många som åker ner varje mission lika många olika sätt att uppleva missionen på plats och hemifrån finns det. Man kan dela sina erfarenheter men man kan inte förutsäga hur någon annan tycker och tänker eller hur någon kommer att reagera över att komma hem.

Låt varandra ta plats, få uppmärksamhet och prata med varandra om allt som ni behöver prata om. Se varandra i ögonen och låt “”hemkomsten”” ta tid, man behöver inte träffa alla direkt och likväl som det kan vara jätteviktigt att träffa tjocka släkten omedelbart för att få det överstökat och bara rå om varandra.

har ni barn så glöm dem inte, de har också haft månader som inte varit som vanligt och kan påverkas lång till efter.

Kämpa för det ni tror på och det som har en framtid, den ni älskar och lever för, men var ärliga och respektera varandra om det ni drömde om inte visade sig vara en framtid tillsammans.