Hem Forum Invidzonens forum Känslorna hinner ifatt Svar till: Känslorna hinner ifatt

#51523
Igloosmatte
Medlem

“Hej vännen i samma båt
Jag gjorde oxå misstaget att läsa på en massa innan och oroa mig. Vågade inte prata med honom först och dolde allt inom mig, det mår man absolut inte bra av.
Efter mycket om och men så kom vi iväg på prep-kurs och pratade om hans förväntningar och mina. Så mycket bättre att öppna sig. Man är inte svag för att man gråter, man förmedlar en känsla vid gråt. Det kan lika gärna vara glädjetårar eller att man är arg eller ledsen.

Han visste när vi började dejta att han skulle åka men han sa inget, inte förrän det var klart ett halvår senare. Så jag fick en chock och läste en massa skit, i forum och på bloggar och fick panik ett år i förväg. Oroade mig så för “”sista dagen”” men det är bra att liksom du har gjort planera in en sak att göra.

Jag lider med dig, jag vet hur jävla jobbigt det var för mig, men allting kommer att ordna sig, bitarna faller på plats. Jag har överlevt och det är 45 dagar kvar på hela skiten nu. Man överlever fast att man inte tror det. Utnyttja tiden som blir för dig själv, var ego i ett halvår och gör saker du gillar. Det är mitt bästa tips.

Å skaffa en sån här söt mentor, för när skiten träffar fläkten är det gött att skicka ett mejl.

Everything will be okey in the end, if its not okey, its not the end. – Har jag skrivet på ytterdörren.

Styrkekram”