Hem Forum Invidzonens forum tiden efter.. bara vi? Svar till: tiden efter.. bara vi?

#51141
Elise
Medlem

“Du är inte ensam. Jag har tusen frågor, inga svar. Innan han kom innanför dörren sa han i telefon “”jag ska åka igen””. Han som sagt att han ska fråga mig nästa gång, så jag oxå är med i beslutet…

Inget firande av missionen avklarad med mig, han tyckte att det var onödigt. Men att fira med sina kollegor gick bra. Inget tack eller uppmuntrande om vad vi klarat tillsammans. Jag skålade i den inköpta champagnen på balkongen ensam.

Vi går om varandra, jag är ledig och då åker han o träffar “”kollega”” från missionen (en tjej) och jag gör mitt. När jag föreslår saker som vi kan göra så är han motvillig, men med henne kan han vara på olika aktiviteter.

Om jag frågar (som det stod i filmen att man skulle göra) så säger han att han inte tänker avslöja någonting om missionen.

Jag har längtat ihjäl mig och är liksom du prio sist. Först kommer hans nya tjejkompis, sen alla andra kompisar/kollegor och träningen. Jag är väl en jobbig sak i slutet… Går inte att säga något, minsta kritik eller negativ känsla jag vill förklara viftar han bort. Och ord som:
“”Du visste vem jag var och vad jag jobbade med, kan ju knappast komma som en överraskning att jag kommer åka igen””.

Jag lider så med dig, vi är två i båten.”