Hem Forum Invidzonens forum Forumet Svar till: Forumet

#51105
Anonym
Gäst

“Linköping låter toppen, just där finns nog de jag skulle vilja lära känna. Men jag känner inte att jag kan prioritera det. Det är fullbokat redan med lägenhetsförsäljning, fuktskada som ska fixas, och allt det vanliga, tvätt, handling, middagar, städning, och massor av läxor som ska gås igenom. Den lilla tid jag får över försöker jag fokusera på barnen och att orka vara mamma. Det finns liksom inte plats för mina behov just nu.

Precis som “”Mamman”” skriver tänker jag med, ett sånt typ av forum. Den lilla tid som finns för mig och mina behov infaller nämligen på kvällen när alla sover. Då finns det ett par timmar över för mig och det är då jag har tid att prata och lära känna andra. Men jag kan inte lämna hemmet för det och därför skulle det vara smidigt via datorn.

Det är jättebra att ni finns där, ni som är mentorer, och att det går bra att prata med er på en chatt. Just för mig skulle det kännas konstigt eftersom jag inte vet riktigt vad jag vill prata om och inte har något specifikt att ta upp.

Jag skulle nog mest vilja vardagsprata med andra i samma sits. Ibland om längtan, kärlek och krig, ibland om läxor och disk och ibland bara kräkas lite i allmänhet.