Hem Forum Invidzonens forum Vi som är kvar hemma Svar till: Vi som är kvar hemma

#51071
Missmineral
Medlem

“Även om min pojkvän som är där nere har ett annat “”schema”” med leave vilket gör att han bara har en enda lång leave och två långa turer dit ner som kanske gör det annorlunda för oss.

Visst är det jobbigt, det kan jag utan tvekan säga, men enligt både mig och min partner uppskattar vi varandra mera nu än förut. Vårat förhållande var bra innan men hade aldrig kommit varandra såhär nära som utan en mission. Jag väntar också här hemma men har passat på att unna mig själv saker och endast få växa som egen person på hemmaplan. Har börjat rida igen och fått ett antal nya vänner och bekanta i staden jag inte lyckats få vänner på under det året jag faktiskt bott här!

Tror själv att båda måste respektera varandra mer för att allting ska fungera. Vi får vänta in dem lite, antar jag då min ännu inte ens kommit hem på sin leave ännu, men de väntar nog även in oss lite.

Träffa andra kan man även göra hemma. Inte bara borta. Jag träffade en annan hemma. Vilket som tur är var min nuvarande pojkvän, min soldat. Även om man anser att ens förhållande ÄR bra hemma även när de är hemma, eller faktiskt är jättebra, så kan man alltid träffa andra. Du själv kan lika gärna träffa någon annan.

Hoppas det inte låter allt för “”argt”” eller så, för det är det verkligen inte! Ville bara dela med mig av det som jag kommit på både med mig själv och våra soldater. Läste förut en massa här på forumet om “”missionskärlekar”” och grät i någon dag. Tills jag insåg att det kan lika gärna ske hemma 🙂

Styrkekramar till dig och alla andra där ute! 🙂 “