Hem Forum Invidzonens forum Trött Svar till: Trött

#50821
Anonym
Gäst

“Tack för era stöttande kommentarer, fru Gus och L. När jag såg dem kom tårarna igen, det var skönt att läsa.
Tyvärr är jag relativt nyflyttad och har inte nära vänner i närheten, jag har inte hunnit knyta de banden. Jag känner ett par människor i stan där vi bor, men mina nära vänner finns långt bort. Likadant med familj. De stöttar mig ju så klart när jag behöver, men att skriva till någon eller prata i telefon är inte samma sak som att ses och prata över en kopp te. Den kontakten och det stödet saknar jag.

Precis som du skriver L, det är bara vissa dagar som är “”dåliga”” dagar. Många dagar är ju egentligen bra! Väldigt bra till och med. Jag försöker fokusera på dessa allt jag kan och låta de dåliga dagarna “”rinna förbi””, men ibland är det svårt. Att tänka på leave och att vänta på Arlanda fyller mig alltid med fjärilar och sockerdricka! Jag längtar verkligen efter den dagen! Och glädjen man känner då är verkligen värt mycket, det har du så rätt i. Det är som att allt det onda blåser bort 🙂

x, jag hoppas att du finner en anledning och en vinning med detta. En dag tar det här slut, och vi kan fortsätta tillsammans med dem vi saknar nu. Har du lärt dig något under tiden du varit ensam? Har du gjort något du aldrig gjort förut? Jag har lärt mig mycket, och fått fixa mycket med. Jag känner mig självständigare nu än innan det bar av, det tycker jag är en liten seger. Kramar till dig!”