Hem Forum Invidzonens forum När barnen blir ledsna Svar till: När barnen blir ledsna

#50663
Fägring
Medlem

Hej Lisan,

Det är verkligen hjärtskärande när barnen är ledsna. Senaste frågan var vad som händer om jag dör – ska de bo ensamma då? Men jag svarade att skulle något hända kommer pappa hem på direkten! Då blev han lugn.

Ang berätta för pappa om ledsna barn tycker jag det hör till, inte som någon känslomässig utpressning, utan det som verkligen ger tyngd åt mina svar att pappa längtar och inte lämnat barnen är ju att det kommer direkt från pappa. Tycker innerst inne att det får pappa vara beredd på att hantera ledsna barn och ledsen fru. Jag kan inte spela att det är perfekt hemma, men såklart berätta om allt ledset som glatt. Jag litar på att han vill vara delaktig i vårt liv fast det är på distans.

Jag har också suttit på sängkanten och gråtit och snörvlande plockat ur diskmaskinen. Kul är det inte. Men då finns detta forum! Vi är inte ensamma! Jag vill inte känna att jag varje dag får fötterna undanslagna och måste peppa mig att resa mig. Det måste funka bättre än så. Men visst jag biter ihop. Men vi är fortfarande två föräldrar.
Kram på er!!