Hem Forum Invidzonens forum Var har chefen gett ok? Svar till: Var har chefen gett ok?

#49827

En man eller kvinna, som innerligt älskar sin respektive och har ett bra förhållanden, kommer inte att vara otrogen, trots att de är på mission. Däremot om det finns sprickor i förhållandet eller man inte är 100% säker på sin partner, ja då ökar risken för otrohet. Men den risken finns oavsett om personen är på mission eller hemma i Sverige.

Så ja, ni är maktlösa där hemma, väntandes och våndades över vad som händer i Mali. Men är er respektive otrogen så kanske det inte var så bra förhållanden från början…

Försvarsmakten är en arbetsgivare och ingen relationsrådgivare. Om en individ blir kär i någon är det inget som FM sätter stop för, så länge det inte äventyrar säkerheten. Det handlar trots allt om vuxna människor som tagit ett beslut och det har de full rätt till. Konsekvenserna som blir av beslutet är upp till individerna att lösa. Att börja skicka hem soldater för att någon där hemma kräver det är inte rätt sätt att lösa problem på.
Livet är inte rättvist och det måste vara hemskt att bli bedragen men det är individen som tar beslutet och det kan inga regler eller styrningar ändra på.