Hem Forum Invidzonens forum Jag är så trött Svar till: Jag är så trött

#49627

“Hej alla och tack för era inlägg!
Så skönt med dem där jag kan läsa att jag inte är ensam om mina känslor… att det finns fler där ute i vårt avlånga land med samma tankar och bekymmer.

Situationen hemma har lättat. Barnen mår bättre. Jag VABBADE helt enkelt och var hemma från jobbet och vi bara var. Grät, pratade, gosade, filosoferade över livet… Det var vad som behövdes. Inte vardagens ekorrhjul utan lugn och ro att få landa in.

Min arbetsgivare är helt med mig i mina tankar att jag helt enkelt i bland måste ta en dag ledigt bara för våra barns skull.

Jovisst får vi en extra peng för att vi har barn, jag lägger dem på biobesök, barnteatrar, vi lyxar till helgmyset, äter ute på restaurang, köper den där tröjan bara för “”denärjusåfinmamma&jagönskarmigdensååå!””

Städfirma finns inte här i obygden 🙂 Vi hade hemma den närmaste firman som lämnade offert och det visade sig att denna tjänst skulle äta upp den extra pengen och då städar jag hellre själv eller har lite skit i våra hörn.

Det tar tid innan puzzlet faller på plats… vi är alla olika… för oss tar det längre och längre tid innan det faller på plats ju fler missioner min respektive deltar i.

Självklart vill jag ändra VÅR tillvaro till det bättre, men alla bor inte så att allt finns inom 10 minuters bilresa. Vi gör så gott vi kan och nu är båten på rätt köl.

Vill återigen tacka för era inlägg med igenkänningsfaktorn för mig. Det gjorde det hela lite lättare… att veta att jag inte är ensam med mina känslor. Stort tack!”