Hem Forum Invidzonens forum Fy faan! Fy faan! Fyyy faaaan!!!! Svar till: Fy faan! Fy faan! Fyyy faaaan!!!!

#49473
mamman
Medlem

“Jag är “”bara”” mamma”” till sonen som är på mission. Men jag har varit ensamstående mamma till 3 barn , självvalt, men fått kämpa i vått och torrt. Det har varit kämpigt och tufft många gånger men jag valde att skaffa 3 underbara ungar. Jag blir lite fundersam på hur ni, som valt, att skaffa familjer och leva med män/ kvinnor som arbetar inom det militära reagerar så starkt på att de är trötta. Det ät dryga 20 grader varmare än vad vi haft här hemma en riktigt varm sommardag, I SKUGGAN.
Jag förstår att ni gärna ser era män/kvinnor hemma och delar den vardag ni har, men det är ju inte så att de är på semester.
Jag tror inte någon av oss kan sätta oss in i den värme, och psykiska påfrestning som de varje dag utsätts för. Visst, de har valt att göra detta, men gör inte vi val också som kanske inte alltid uppskattas av “”den andre””?
Försök i stället att vända på det hela, och se er respektive göra en väldigt god insats under en perio, och ha förståelse för att de är både fysiskt och framför allt psykiskt trötta när de kommer hem till, som de valt att leva med.

Kram till er alls som kämpar på.”