20210309_foraldrakurs_online

Föräldrakurs online

Hej förälder! Är du intresserad av att gå en webbaserad föräldrakurs?

Invidzonen startar en ny kurs online som vänder sig till dig som har barn och som vill utveckla ditt föräldraskap.

För dig? Kursen riktar sig till alla föräldrar som befinner sig före, under och efter insats. Genom att utforska betydelsen av relation och samspel mellan förälder och barn, kan det få interaktionen att fungera bättre i vardagen mellan dig och ditt barn.

Låter det intressant? Anmäl dig redan idag!

Plats: Vi möts online via webbverktyget Zoom.

  • Kurstillfällen: sju till åtta gånger
  • Tid: under ca 1,5 timme.
  • Antal: Alla är välkomna.
  • Start: Kursen startar när det är tillräckligt många anmälda. Vi skickar sen en länk till Zoom innan kursstart, glöm därför inte att uppge din mejladress. 

Har du andra frågor är du varmt välkommen att mejla oss dina funderingar på kontakt@invidzonen.se eller ringa Anna på tel. 073-508 97 78.

Om föräldrakursens ledare

Kursen följer Trygghetscirkeln (COS-P). och genomförs av Anna Nybling, som är certifierad kursledare och föräldra- och familjecoach. Hon är även legitimerad förskollärare samt lärare för yngre åldrar.

Anna har stor erfarenhet av att möta både barn och föräldrar i olika situationer och även erfarenhet av att träffa familjer där den ena föräldern är iväg på utlandsuppdrag under en längre period. 

Hennes erfarenhet av det relationistiska förhållningssättet och anknytningsteorin har öppnat upp många dörrar till bättre relationer mellan de barn och familjer hon träffar på i sin vardag.

Välkommen med din anmälan!

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Relaterade artiklar: