2024 bokcirkel

Bokcirkeln “Koden till tonårshjärnan”

Varmt välkommen på digital bokcirkel tillsammans med Invidzonen med fokus på konsten att förstå tonåringar och skapa en bättre relation och dialog med dem. Vi använder oss av boken “Koden till tonårshjärnan ”av Lena Skogholm.​

Om boken

Upptäck tonårshjärnan genom en fascinerande bok som förändrar din syn på tonåringen och ger dig praktiska verktyg för att göra tonårstiden mindre krånglig. Lena Skogholm tar dig med på en pedagogisk och personlig resa genom tonårshjärnan, erbjuder aha-upplevelser och ger konkreta tips och råd för att förbättra relationen och göra dialogen smidigare. Boken ger dig användbara insikter som att du nästan har en fjärrkontroll till tonårshjärnan. Utforska hjärnans formbarhet under tonåren och upptäck hur du kan göra en avsevärd skillnad när du möter ungdomar.

Upplägget

Vi träffas 4 tillfällen digitalt för att prata om våra tankar och funderingar kring boken. Vi läser delar av boken till varje tillfälle. Möjlighet ges också att prata om personliga upplevelser och utmaningar i vardagslivet tillsammans med våra tonåringar. 

Bokcirkeln handleds av vår föräldracoach och samtalsterapeut Anna Nybling.

“Ser verkligen fram emot att dyka in i detta ämne tillsammans och dela våra tankar om konsten att förstå och stärka relationen med våra tonåringar. Om något kommer upp i tankarna eller om du har andra böcker i åtanke som du tror skulle vara intressanta, så tveka inte att höra av dig! 

Ser fram emot att höra dina tankar och erfarenheter.”

😊// Anna Nybling

DATUM:

20 mars kl 19-21

3 april kl 19-21

17 april kl 19-21

1 maj kl 19-21

O.S.A. 14 mars

LJUDBOK ELLER FYSISK BOK 

Varje deltagare kommer få boken skickad hem till sig. Vill man hellre ha den som ljudbok går även det att lösa. 

Dela detta:

Relaterade artiklar: