beredd_utmaning

Beredd på utmaning?

Hej på er och god fortsättning på det nya året!

Vi på Invidzonen/Sportzonen tänkte starta det nya året med en utmaning och hoppas att du vill hänga på. Från och med den 1 januari ska vi tillsammans ta oss ut och röra på oss en kort stund i friska luften varje dag.

För att så många som möjligt ska kunna delta behöver det inte handla om enbart löpning. Det viktiga är att vi kommer ut och rör på oss. Tanken är också att vi under denna månad skall hjälpas åt att stötta och peppa varandra. Visst blir det roligare när vi gör det tillsammans?

Chans att vinna pris

Vill du delta i denna utmaning får du gärna dela med dig av din aktivitet via sociala medier under #IZjanuariutmaning. Vi kommer då reposta denna och se till så fler får möjlighet att ta del av peppen. Varje delat inlägg kommer bli till en lott och efter januaris slut kommer vi lotta ut lite fina priser till er som velat vara med i vår streak.

Livesändning

Under januari kommer vi varje vecka också livesända ett pass där du gärna får hänga på. Ställ frågor eller se det som ett sällskap under din träning.

Anmälan?

Ingen anmälan behövs men vi hoppas att du är sugen på att peppa igång det nya året med oss.

Hoppas vi ses och vi ser fram emot att följa er under #IZjanuariutmaning. Välkommen du också!

Invidzonen/Sportzonen

Några inspirationspoddar att lyssna på under din 1,6 km:

I det här programmet tas allt från träning till medicin och alkoholproblem upp på ett kritiskt sätt. Experter och lyssnare debatterar funderingar, frågor och de senaste forskningsrönen.

Om du bara vill komma igång med träningen eller redan kör ett par pass i veckan men vill hitta inspirationen till att ta din träning till nästa nivå – då är denna peppiga podd för dig!

Träningsbloggaren Sara Rönne pratar på ett härligt sätt om allt som dyker upp i en träningsbloggares liv: hälsa, inspiration, frustration och en hel del träning

Gifta paret Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari har lite olika syn på träning. Den ena hatar det och släpper i höst en bok om just detta, och den andra älskar det. En rolig och avslappnad podd om hur du gör träning till din just din grej.

Brandmannen Andreas Tjärnberg och före detta yrkesmilitären Johan Lindqvist tävlar och tränar båda två på elitnivå i OCR. Tillsammans gör de en podcast där de diskuterar allt från träning till hinderteknik, intervjuar atleter och ger dig koll på det senaste inom OCR-världen.

En populär podd om fitness, näringslära och CrossFit. Lyssnarna får ta del av intervjuer med CrossFit-atleter som delar med sig av teknik- och träningstips, träningsprogram och erfarenheter.

Runstreak handlar om att man springer en liten stund varje dag och för den som har svårt att komma upp ur soffan är runstreak ett suveränt sätt att slippa frågan om man ska träna idag eller inte. Istället blir den viktiga frågan när man ska träna.

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Relaterade artiklar: